Gypsycobs In Harmony


For you who wants to combine beauty with utility!

Våra ungston

Romance In Harmony

f:2009

e: Shavo van de Bonte Parels  u: Romni In Harmony

Ett sto som vi behållt en avelsrätt i och vi längtar tills det är dags att börja fölvaka. Det var inte meningen att vi skulle sälja 'Råttan'  eftersom vi valde att sälja Romni men allt har sin mening och ibland blir det inte som man tänkt sig.

 

 

Peace In Harmony

 

f:2009

e: Shavo van de Bonte Parels  u: Puck In Harmony

 Även detta sto valde vi att behålla en avelsrätt på. Om hon utvecklas så som vi hoppas på så är hingst 'redan utsedd' och jag ser fram emot även det fölet så småningom även om väntan dit är jättelång.

Såld till Marianne Jarl på Smeagår'ns Tinkerhästar

 

Hilarious In Harmony

f:2011

e: Waterhouses Alfie  u: Ragnhild

Ett sto som vi väljer att tills vidare behålla, Ragnhild är ju till åren kommen och vi har fått denna vackra dam så när Hillan är vuxen nog så tar hon över Hildas 'plats' i aveln hos oss. Inte så lätt att få till några bilder på denna dam då hon hela tiden är i kameran.

 

Pale Babe In Harmony

f:2011

e: Waterhouses Alfie  u: Puck In Harmony

Detta sto valde vi att behålla en avelsrätt på. Hon kommer att bli en väldigt stor dam och vi får inte glömma variationen i aveln och att vi alla gillar olika storlekar på våra hästar.

Såld till Lilian Lagergren

  

aDorable Mii In Harmony

f:2011

e: Mickey Blue  u: aLoudy Mii

En hingstunge som vi väljer att behålla tills vidare för att se hur han utvecklar sig, han är visad på IC-Riks 2011 med omdömet 'lovande'. Han blir inte heller så stor och har en enorm behåring, jag själv har aldrig sett nått liknande här i Sverige. Han är troligen svart eller svartskimmel, än så länge är det för tidigt att med ögat säga vilken färg han är då den förändrar sig hela tiden.